Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Servera din fishandchipsmed de ångkokta ärtorna, tartarsåsen och en ljus öl eller väl avvägd ale. Bättre beskrivet som uppfinningsrikt panerad och friterad torsk, med underbart krispiga potatisstavar och en härlig tartarsåsmed sälta
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Drycken som man sköljer ner en fishandchipsmed är självklart en öl eller ale. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
Fishandchips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.