Wermlands Fish and Chips med Tartarsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fiskfilé(er) , t.ex. kolja, gör eller torsk
  • 0.8 kg potatis(ar) , pommes frites
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk maizena
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 st limefrukt(er) , saften
  • 1 dl Öl
  • 2 st dillkvist (ar)
  • 1 salt och svartpeppar
  • 3 dl olja , att fritera i
  • 2 st äggula (or)
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2.5 dl matolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 4 msk gurka i bitar
  • 4 st tidningssidor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.