När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Blanda i chokladen och gelatinbladet, och blanda till en slätsmet
Vispa grädden. Blanda försiktigt ned vispade grädden. Smält tobleronen över vattenbad. Rör ned smälta tobleronen i mascarponen försiktigt till en slät smet
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Tidningen finns tyvärr inte längre och det är synd för en helvegetarisk mattidning skulle allt fylla sin funktion bland alla glassiga magasin som ges ut varje månad
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.