Jag frossar gärna och mycket i skaldjur. Igårpillade jag räkor, men inte för att stoppa direkti munnen utan för att laga denna simpla rätt som smakar betydligt mer än vad arbetsinsatseninnebär
En orgiei skaldjur har samma positiva effekter på min kropp och själ som en hel spavistelse. Igår ägnade vi oss åt rent frosseri fast ändå inte av den osunda sorten om jag får säga det själv
En upplyftande ochhärlig kväll med stor uppslutning. Igår höll jag en kvällsföreläsning, “Lär dig baka naturligtglutenfritt matbröd” på Hälsans hus på söder i Stockholm
Det gör att jag allt som oftast får tid att äta frukost i lugn och ro och har jag tur hinner jag också plocka iordning, blogga eller sminkamig – det beror ju helt på vad jag prioriterar den morgonen
Meeeeeeen så är det när man jobbar inomserviceoch handels. Har den börjat infinnasig än. Själv har jag svårt att begränsa migtill EN när man står och bakar men försöker samtidigt tänka att det är ju bara en gång om året det är jul
Lättlagad ochkrämig gratäng med fläskytterfilé, paprikaoch bacon. Mört och gott . Tomma tallrikar här. Passar perfekt som bjudmat och även till vardags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.