Tack alla somkomoch de vänner som ställde upp att rodda med allt praktiskt. Tack också till Risenta som sponsrade eventet med riktigt fina goodie bags som bl
Den härliga värmensomkommer från solen gör att vi svenskar drabbas av grillfeber. Av naturliga åldersskäl är jag för tillfället väldigt varm av och till, men det är en ganska obehaglig värme som de äldre av mina kvinnliga läsare säkert känner igen
Men när det är sommaroch färskpotatistider nöjer jag mig medden näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt. tomater. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlandemed mjölken i smeten. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp denmedden sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Vänd försiktigt ner löjrommen. Lägg dem på ett fat och toppa medden confiterade citronen. Halvera dem och lägg halvorna med snittytan uppåt i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.