Meeeeeeen så är det när man jobbar inom service och handels. Själv har jag svårt att begränsa mig till EN när man står och bakar men försöker samtidigt tänka att det är ju bara en gång om året det är jul
Jag frossar gärna och mycket i skaldjur. eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Det var länge sedan det var så lekande roligt, trevligt, avslappnat och mysigt på samma gång
Den fjärde och sista rätten av den färska pastan jag inhandlade för en tid. Jag skar alltså den sitsta biten pasta i strimlor och kokade som om de vart fettuccine
En orgie i skaldjur har samma positiva effekter på min kropp och själ som en hel spavistelse. Jag har sagt det förut och säger det igen, min sista måltid skulle definitivt vara skaldjursfrossa om jag blev tvungen att välja
Frittarna var gjorda av "Ölandspotatis", inköpt idag av skeppare Lars Lind som seglar till från Valdemarsvik till Öland varje höst och hämtar potatis, lök, saltsill, matjessill och löksill, som han sedan säljer längst ostkusten
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.