Lägg blandningen över fisken. Här blir det gärna fiskminst en gång i veckan. (jag lade imini crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Ju tjockare fisken är desto längre tid behöver den. Grillad abborreRensade och saltade abborrar. Servera med färsk potatis, creme fraiche och dill eller lägg fisken på hårt tunnbröd
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
Jag inleddeutmaningen med att laga LaxpuddingFinna har lagat Risotto med citron & persilja med ugnsstekt lax Anna bidrar med Pasta med tonfiskAnki och Håkan i Mårtenssons kök har lagat Lax med het mangoröra och limesås … … och Tonfiskfilé med syrliga grönsaker Vardagslax med gurksalsa kommer från Angela Och slutligen har Malin gjort en härligÖrtig laxsoppa Håll utkik, inom kort kommer ett nytt tema för februari
Lägg aluminuimfoliei en ugnsfast form och ha tillräckligt med folie så du kan försluta folien. Snåla inte med saltet då det verkligen får fram och förhöjer smaken på fisken
Placera ut fisken över. Idag är det lager på lager som gäller för mig och då pratar jag inte om kläder (verkligeninte med tanke på det vädret vi har) utan om Mat
Skär fiskenibitar och lägg i grytan. Igår lagade jag Emelies goda fiskgrytai sann Cajsa Warg-anda. Saffran, vittvin och grädde blandas med de grönsaker, fisk och skaldjur som önskas eller råkar finnas hemma
Här kommer ett enkelt recept på hollandaisesås som passar tillfisk och grönsaksrätter. Det funkar inte att värma den här såsen, inte för migi alla fall så ät den direkt eller ljummen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.