Lägg en litenklick av blandningeni varje spättafilé, rulla ihopoch lägg i en ugnsform. Häll över grädden, delade körsbärstomater och toppa med den rivna osten
Stekt rödspätta, en klassiker. När fisken är klar strör du över rikligtmeddill. Vänd fiskeni ägget och sen i ströbrödet och stek irikligtmed smör tillspaneringen har fått fin färg
”Rödspättamed stekta champinjoner, svart stenbitsromochvispad grädde. Det som låter gråtråkigt har visatsig vara en lättlagad liten pärla och jag vet flera i släkten som lagar denna rödspättaflitigt
Smält smör i en litenugnsfast form. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan ochgräslök
Avsluta med att strö över finhackaddillochgräslök. Om du vill skalar du dem, men det fungerar bra med skal om skalet är fintochpotatisarna är ekologiskt odlade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.