IngredienserPortioner. 4 600 g abborrfiléer 1/2 dl vetemjöl 1 tsk salt 1/2 tsk citronpeppar 1 ägg 1 1/2 dl ströbröd Tillstekning 2 - 2 1/2 msk margarin eller smör Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5. - Rabatt Kungsörnen 300 g - 2 kg Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
till och med haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gickigenom fördelarna med att äta fisk och olikatillagningssätt, som panering, iugn, i stekpanna och i gryta
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
salt och citronpeppar. Vispa äggen lätt. Vänd filéerna först i mjölet, sedan äggvispet. Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéernai det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.