Lägg blandningen över fisken. (jag lade i min i crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Utan att lyckats. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
600 g fiskfilé, t ex sej eller hoki2 vitlöksklyftor2 paprikor1 purjolöksmör2 dl vatten2 dl vispgrädde2 fiskbuljongtärningar4 msk sweet chilisauce1/2 tsk saltGör så härSkär fisken i 3 cm stora bitar. Lägg i fisken och låt det sjuda 3-5 min
Placera ut fisken över. Häll på fisken precis så det täcker och servera resten av såsen vid sidan av. Idag är det lager på lager som gäller för mig och då pratar jag inte om kläder (verkligen inte med tanke på det vädret vi har) utan om Mat
Skär fisken i bitar och lägg i grytan. Igår lagade jag Emelies goda fiskgryta i sann Cajsa Warg-anda. Saffran, vitt vin och grädde blandas med de grönsaker, fisk och skaldjur som önskas eller råkar finnas hemma
Tack snälla Johan för den finafisken. Det var inga problem, jag fick den t o m gratis så nu har jag fått ca 4 kg fin torsk och hälleflundra styckade i fina filébitar
Här kommer ett enkelt recept på hollandaisesås som passar till fisk och grönsaksrätter. Det funkar inte att värma den här såsen, inte för mig i alla fall så ät den direkt eller ljummen
Häromdagen kom J hem med färdiga laxbiffar från fiskaffären. Han fyndar ofta fisk där och jag måste säga att halvfabrikat som är gjort av fiskhandlaren tilltalar mig mer än andra i samma genre
Tina fisken och skär den i 10-12 bitar, salta lätt. Måndag 29 februari 2016. Dags att börja veckan med ett enkelt och gott recept på fiskblock från frysen
Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.