Fyll det förgräddade pajskalet medspenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa medoliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Fyll det förgräddade pajskalet medspenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa medoliver och persilja. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. 1 påse färsk bladspenat (80 g). 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
Garnera med ruccola och oliver. Han är firad med fika och presenter på säng. Skär soltorkade tomater i tunna strimlor, dela oliverna i mitten och smula sönder fetaosten över pajskalet
Fyll skalet med fyllningen och häll sedan över äggstanningen. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop smör vetemjöl och kesella och blanda till en smidig deg
På lunchbordet idag, en delikat vegetarisk paj med lite medelhavsinspirerad touch. 1 sats matpajdeg (med eller utan gluten). 1 liter späd färsk spenat. Toppa allt med riven ost och ställ sedan in pajen i ugnen som är uppvärmd till 200°C. Ägg, Örtblandning Sabzi Gormeh, Cream fraiche, Fetaost, Matpajer, Ost, Soltorkad tomat, Spenat, Svartpeppar, Tomat 1 sats ma. 1 liter späd färsk spenat
Ansa och finhacka vårlöken och blanda ner tillsammans medoliverna. Ställ tillbaka den tomma stekpannan på plattan och lägg ner hälften av spenaten tillsammans med en skvätt olivolja
Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.