mat

mat

  • 7 Recept
Tacopaj

Tacopaj

körsbärstomater. Vispa ägg och matgrädde, häll detta över köttfärsen. Toppa fyllningen med körsbärstomater som du har skivat i två
tacopaj med kall kryddig sås

tacopaj med kall kryddig sås

med lite vatten) och häll över tomatkross. Skiva tomater och lägg över. Blanda ihop creme fraiche med riven ost och klicka ut över tomaterna
Spenat och fetaostpaj

Spenat och fetaostpaj

Här kommer receptet på pajen som vi åt igår. Pajdeg. 3 dl mandelmjöl. 0,5 dl sesamfrön. 1 msk fiberhusk. 50 g smör
Fetaostpaj med tomat, oliver & spenat

Fetaostpaj med tomat, oliver & spenat

smöret i en matberedare, blanda. Skölj bladspenaten, dela körsbärstomaterna på mitten, häll av oliverna & öppna fetaostpaketet
Italiensk paj

Italiensk paj

Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Smula fetaosten i en bunke och blanda ner soltorkade tomater, parmesanost, pressad vitlök, ägg och spenat
Yakiniku

Yakiniku

Yakiniku är ett japanskt sätt att tillaga kött och grönsaker. Det här är en förenklad variant som består av tunnt skivat kött som får gotta till sig i en japansk marinad och sedan stekas hastigt i olja några minuter i en stekpanna eller wok
Pasta carbonara med kabanoss/bacon

Pasta carbonara med kabanoss/bacon

Urgod och mumsig blev denna carbonara. Har ju tidigare gjort en variant på bacon och en på kyckling. Så varför då inte göra en på kabanoss och bacon