Toppa medoliver och persilja. Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Toppa medoliver och persilja. Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. ½ burk Zeta SoltorkadeTomater Strimlade (100 g). 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
Skölj bladspenaten, dela körsbärstomaterna på mitten, häll av oliverna & öppna fetaostpaketet. Låt pajen svalna något, servera med ett iskallt glas med citronvatten & en god sallad
Självklart med det vanliga pajdegsreceptet. strimlade soltorkadetomater. delade färska tomater. Toppa sedan med mycket färsk basilika och servera med en god sallad
Oliver och soltorkadetomater. Häll i allt i en brödform smörjd med kokosolja. Skär soltorkadetomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Den blev lite grekiskinspirerad med bla fetaost, oliver och soltorkadetomater. Jag och Marko var barnfria och då passade vi på att fylla pajen med sånt som inte barnen gillar
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia medsoltorkadetomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Garnera pajen med paprika i bitar, basilika, salami och oliver. Tärna fetaosten och hacka salamin, de soltorkadetomaterna, oliverna och basilikan och lägg allt över löken
Hacka de soltorkadetomaterna och oliverna i mindre bitar och blanda ner i degen. ½ dl gröna oliver. Baka ut degen på en plåt med bakplåtspapper till 3 baguetter. 5-6 soltorkadetomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.