Skär rökta skinkan i strimlor, hacka löken och fräs tillsammans lätt i en stekpanna. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Dagens middag blev en broccolipaj med fetaostoch sallad till. När jag lagar mat brukar jag utgå mycket ifrån känsla och ögonmått därav har jag inte skrivit något mått eller antal på broccolin ochfetaosten
Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen. Så skönt att ha middagen färdig en arbetsdag, bara att värma på och skära till grönsaker
Men den här pajen har ändå funnit sin väg till vårt matbord och den är riktigt god. Vi serverade den med en vinägrettslungad spenatsallad och ädelostdressing
Om det krisar går det ju faktiskt att äta pajen kall till och med… Godast tycker jag att kyckling- ochbroccolipajen är ljummen, med en tomatsallad till
Tillsätt vatten och arbeta raskt ihop till en deg. Strimla salamin och dela ädelosten i små bitar. Vispa samman äggen med kaffegrädde, salt, peppar och pressad vitlök
Jag strimlade ner skinka och gjorde en skinka ochbroccolipaj. Många har nog liksom jag fått en del julskinka över och är samtidigt lite trött på julmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.