Idag kör vi lite vegetariskt, broccolipajmed ädelost. Täck botten med ost, och. Nagga botten med en gaffel och förgrädda i ca 8 minuter tills det får lite färg
Servera med sallad. Pajen toppad med riven ost och veganstanningen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, gärna en springform med löstagbar kant. ägg, äggfri, blogg, broccoli, broccolipaj, lunch, mat, matpaj, middag, mjölkfri, paj, pajrecept, purjolök, recept, utan, vegan, veganblogg, vegankocken, veganrecept, vegansk, veganskt, vegetarisk 125 g mjölkfritt margarin
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.