Härom dagen var jag innei stan (Stockholm) på ett ärende. Lyxigteftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiinabilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram imoderiktigaträningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vivanliga kan tittain på dem springahurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Här kommer ett nytt recept som är ljuvligt gott. Det som blev över har jag fryst inportionsvis. Perfekt att ta upp på morgonen så är middagsmaten klar när man kommer hem
Den här kallmarineradefläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den tilldagenefter, för den är minstlika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Flytta efterhand över köttet i en liten stekgryta. Du kan bjuda den både till fest och vardags. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn köttet däri, litet åt gången
Åh vad jag avskyr det där med matlagning de dagar man inte är på topp. Fantasin tryter, tiden går först väldigt långsamt och sen säger det bara tjoff åsså har massa tid bara runnitiväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.