Skala och skär potatis och falukorv i stavar. Strimla och hacka hela purjolöken, även det gröna. Smörj en ugnsform och lägg i hälften av potatisstavarna
Skär korven iskivor och löken i tunna ringar. Lägg löken i botten på en form, lägg korven ovanpå. Blanda grädde, mjölk, chilisås, ketchup, aromat och peppar efter smak i en skål
Skala potatis och morot, skär dem itärningar. Skär även korven itärningar, och purjolöken iskivor. Fräs allt i en stor kastrull till det får lite yta, ska intebli brynt
Den här vilda falukorvsgrytan testade vi för någon dag sen och vi blev väldigtpositivt överraskade då grytan fick en väldigtfyllig och god smak som passar perfekt på hösten
Koka potatis eller riset enl anvisning på förpackningen. Skär korven i stavar. Använd en het panna med lite olja i för att steka falukorven så den får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.