1 grönsaksbuljongtärning
el 1 msk flytande grönsaksbuljong
1 msk
torkad dragon
2
äggulor
Koka upp crème fraîche och smula ner buljongtärningen och dragonen. Låt småkoka tills buljongen löst upp sig.Ta av kastrullen från värmen och rör ner äggulorna.Nu får inte såsen koka mer!
2 dl
creme fraiche
1 grönsaksbuljongtärning
el 1 msk flytande grönsaksbuljong
1 msk
torkad dragon
2
äggulor
Koka upp crème fraîche och smula ner buljongtärningen och dragonen. Låt småkoka tills buljongen löst upp sig.Ta av kastrullen från värmen och rör ner äggulorna.Nu får inte såsen koka mer!
Gjorde det enkelt för mig och valet föll på denna falska bearnaisesås. Hade bestämt mig för grillspett á la kyckling till kvällsmat och visst är det så att det är tillbehören som gör ”det” oavsett vad man grillar
Falsk bearnaisesås - ett enklare sätt att göra en bearnaise som dessutom är SUPERGOD. (detta recept ger drygt 3 dl färdig sås) Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
NoteringarFör bästa resultat bör den falska bearnaiseliknande såsen få stå till sig ett par timmar. Kall falsk bearnaisesås kanske inte ens bör kallas bearnaise, men det smakar något liknande och hissnande snabb att slänga ihop
Söndag och söndagspizza delux. Visst är det gott med pizza ibland. Vi hade lite grillad kyckling över från gårdagens middag och då fick det bli en kycklingpizza till middag ikväll
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.