Zeinas kalla bearnaise crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig Svt
Snabb och enkel bearnaise med creme fraiche 3 msk torkad dragon. 1 tsk äppelcidervinäger. 2 dl creme fraiche (34%). en nypa oregano och en nypa vitlökspulver www.landleyskok.se
Grym kall sås till grillat med dragon, vitlök och rosmarinKallBearnaisesås. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Lime och basilikasås. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. 40 Min. Yield Gastronaut.nu
Sommarsås med vitlök och parmesan - se & gör Blanda majonnäs med citronskal och saft. Riv eller pressa ner en vitlöksklyfta. Vispa ner olivolja i en tunn stråle så majonnäsen och oljan binder www.koket.se
Sommarsås med vitlök och parmesan - se & gör 2 dl majonnäs. 10,5 citron, saft och skal. 11 klyfta vitlök. 11 dl olivolja, virgin. 11 dl parmiggiano reggiano, riven www.koket.se
Godaste kantarellsåsen till kött & kyckling Scale. 1x2x3x. Ingredienser. Sås. 400 g förvällda eller frysta kantareller. 2 msk smör. 1 gul lök, finhackad. 2–3 msk konc 56kilo.se
Falsk Chilibearnaise 3 dl creme fraiche (valfri fetthalt). 11 st grönsaksbuljongstärning mittkok.expressen.se
Whiskysås à la ArneHemligheten med såsen är att offra lite av whiskyförrådets godaste flaska. Den ska vara riktigt rökig, något Islay-sorterna är kända för. Varför såsen heter Arne? Förklaringen är att Mats heter Arne som andranamn – ett ganska diskret sätt att uppkalla en maträtt efter sig själv. Servera såsen till kött av antingen det finare slaget som oxfilé eller det enklare slaget som pannbiff . Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. 1. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta alltommat.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.