Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans medäppleklyftor, juice, dragonoch vitlök. Skär kassler i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter. Servera med sallad och ris eller couscous 600 g kassler. 2 röda äpplen i klyftor. 1 dl koncentrerad äpplejuice. 1-1½ tsk dragon
Dels började den ju bra när Olivia städade köket och hallen och sen åt vi en god middag med efterrätt där vi satt och surrade länge (utan tjafs och bråk)
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äppleoch kanelmuffinsen, äppleoch kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Bullarna ska stå med snittytan åt sidorna om du ska göra gifflar. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.