Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena. Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen
Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Mosa banan och blanda med ägg. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Skölj och skala äpplenaoch sedan dela dem i halvor. Det är regn, rusk och eländigt. Lägg alla ingredienser utom sockret i en kastrull och koka upp på svag värme tillls äpplena börjar falla sönder
Vänd dem då och då så att de inte bränns vid. Snitta en vaniljstång och skrapa ur fröna. Kärna ur äpplenaoch skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans med kanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Nattjästa frallor. Frallorna är otroligt lättbakade och goda. //Malin Nattjästa frallor. Bara att röra samman på kvällen och sedan forma till bullar på morgonen, snabbjäsning och sedan baka av
Glutenfri fullkornslimpa – nattjäst. Saftig och urgod naturligt glutenfri fullkornslimpa. Näringsrikt med mycket fibrer och stor andel proteinrika frön som mättar
Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple. äpplen - gärna av en syrlig sort. Sväng runt hastigt och tillsätt sedan smör och vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.