Blanda grädde, kycklingfond, creme fraiche, dijonsenap, kinesisk soja, salt ochdragon i en bunke. Skiva champinjonerna, hacka löken och skär kycklingen i lagom stora grytbitar
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 11 äpple, i tärningar. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Men ibland är det skönt att bryta av denna dekadens med en lite elegantare och lyxigare mossetårta. Men det är något med det där luftiga och lite mer strama i moussetårtorna som känns som om det är lite mer än en "vanlig" tårta
Vi måste handla mat till julmiddagen, sen blir det att komponera middagar av vad som finns i frysen och i andra skåp… inga problem det finns mycket av diverse kryddor och annat
Turn burner heat down to medium-high. tablespoons extra-virgin olive oil. Place a piece of chicken in the middle of plastic sheet and brush lightly with oil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.