Färsbiffar med pinjenötter
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 11 vitlöksklyfta
  • 150 g pinjenötter
  • 11 äggula
  • 11 tsk salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 11½ dl Kelda® matlagningsgrädde
  • 1100 g getost
  • 12 dl Arla Köket® matyoghurt
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g köttfärs 1 vitlöksklyfta 50 g pinjenötter 1 äggula 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1½ dl Kelda® matlagningsgrädde Röra: 100 g getost 2 dl Arla Köket® matyoghurtGör så här Skala och finhacka vitlöken. Rosta nötterna i en torr stekpanna. Blanda färsen med vitlök, äggula, salt, peppar, grädde och större delen av pinjenötterna till en jämn färs. Forma jämna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Mosa osten och blanda med matyoghurten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.