Fetafyllda färsbiffar med tomat och basilikagräddsås 13 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Färsbiffar
  • 500 gram nötfärs
  • 4 msk sodavatten, eller vanligt vatten
  • 2 msk ströbröd
  • 1 st ägg
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 msk hackad basilika
  • 75 gram fetaost max 10%
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 spray olja
  •  
  • Sås
  • 1 msk hackad basilika
  • 1 dl finhackad gul lök
  • 4 dl hönsbuljong
  • 1 tsk smör
  • 3 st tomater
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 dl matlagningsgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.