Riv skalet på citronen och fördela över rätten tillsammans med citronsaften och finstrimlad chili. Drössla över mejramblad, salta peppra och ringla lite god olivolja över
Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär mozzarellan i skivor och lägg på ett fat. Du behöver4 portioner400 g zeta mozzarella1/2 röd chilifrukt, finhackad1/2 citron, rivet skal1/2 dl basilika, finhackad3 msk balsamvinäger vit3 msk olivoljaSaltSvartpepparBalsamicoGör såhärBlanda samman alla ingredienser försiktigt med sked eller gaffel. 400 g zeta mozzarella
i ugnen medan gästerna tar en drink eller äter förrätt. chili, färsk eller torkad timjan. Timjan. gäller… Oavsett hur många gäster man har är det bra att vara väl förberedd och
När de var färdiggrillade garnerade jag dem med chili, mozzarella ost och persillade. Jag köpte färsk majs och la dem i en marinad med bla chipotle paste
Inlägget HASSELBACKSPUMPA MED CHILI, TIMJANOCH GETOST dök först upp på Ät bra, må bra. När den är klar, toppa gärna med lite mer färsk timjanoch strö över osten
mozzarellafyllda brödsnurror av Foodstories. Och här står jag med ett riktigt drömjobb. Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er med dubbelchilin i den här rätten
Stek köttfärsen, krydda med salt och chilipeppar. Smaka av med mer kryddor. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.