Oxsvansgryta
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portioner4mskdruvkärnolja6bit(ar) oxsvans , à10cm (1,8–2,2kg) 0havssalt , grovt2stgullök , hackade2stpoblanochilifrukter , hackade2stmorötter , skurnai5mmtjockaskivor3klyfta(or) vitlök , hackade0,5stfärskingefära , 21⁄2cm, skaladochfinhackad1stlagerblad0,5tskspiskummin , mald0,5tskmaldkoriander1,5tskadobosås , (frånenburkchipotleiadobo) 5dlrödvin , torrt800gramkrossadetomater5dlkycklingbuljong1,25dlkaffe , bryggt1mskworcestersås1tskfisksås1mskhonung , flytande1tsksojaKöpreceptet
www.tasteline.com