4 900 g potatis 4 tomater ca 550 g fläskytterfilé 2 dl crème fraiche Att ha hemma 1 msk olja salt peppar 1 tsk vinäger 1 dl mjölk 1/2 msk smör eller margarin 2 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Mal i pepparn och smaka av med salt. Massor med nymalen svartpeppar. Superenkel, krämig och riktigt god… haha precis som om MOI skulle göra nått äckligt
) Och tomaterna smakade väldigt gott tillsammans med den grillade kycklingen. Jag har brutit ut receptet ur ett annat recept i bilagan GI & Hälsa som distribueras tillsammans med Expressen
Koka sparrisen i saltat vatten och spola sedan med kallt vatten så dom ej bli överkokta. Krydda köttet med salt, peppar, paprikapulver, honung, paprikapulver samt sambal olelek
½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kycklinglårfiléer med smak av kanel, chilioch citron. Jag serverade ugnsrostade grönsaker till och det kan även vara gott med en klick creme fraiche till om man vill
Servera den fetaostgartinerade fläskfilén medklyftpotatisochtomatsallad. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn fläskfilén på medelhög värme på alla sidor så att den får en fin gyllenbrun stekyta
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.