Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Jag har gjort det igen, en ny smak medmarinerade vitlöksklyftor. Hacka chilifrukten, skala och dela lökarna, häll i en mixer tillsammans med tomatkross och resterande ingredienser förutom salt och peppar
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, ochmarineradfläskfilémedaljongermedcitron, timjan, rosmarin och lite honung
Riv mozzarellaosten i stora skrovliga bitar och lägg ovanpå salladen. Strö över lite kanderade skal med hjälp av en gaffel och ringla över en aning av sockerlagen
Varva strömming, kryddor, chili, persilja, vitlök ochcitronskal i glasburkarna. Perfekt rätt att servera på buffé eller som lätt förrätt och då gärna på bröd som rostats med olivolja
Blanda ihop alla ingredienserna till marinaden och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Hacka chilifruktochcitronmeliss väldigt fint, pressa citronen
Kycklinglårfiléer med smak av kanel, chiliochcitron. Jag serverade ugnsrostade grönsaker till och det kan även vara gott med en klick creme fraiche till om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.