1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Tryck ut 25 g (1/6) av blandningen i botten av varje form. 4 Steg Rör ihop florsockret (55 g) med Philadelphiaosten i en skål, tills att blandningen blir mjuk. 440 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad
200 g Philadelphia Tryffel. 3 msk olivolja 2 tsk svartpeppar 1-2 klyftor vitlök , skivade1 dl vatten (eller vitt vin)200 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t
Här kommer 30 recept på billig vardagsmat – 1 middagstips för varje dag i hela månaden. 30 recept p. Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året
Grundrecept på aioli. Gillar du det här receptet. gjutjärnspannebröd med alger och prästost, se recept. 1/2 tsk fänkålsfrön, hela. 1 1/2 l vatten. 1/2 msk salt. 100 g fänkål, ca 1/4. 1/2 tsk salt. 300 g fänkål, ca 3/4. 1/2 pkt saffran, 0,25 g. 1 1/2 tsk salt. 1/2 tsk timjan, torkad. 2 påsar saffran (à 1/2 g). påse saffran (1/2 g)
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.