För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk. Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Smula kexen, smält smöret och blanda ihop. Vänd ner hallonen och häll smeten i formen. Ta kakan ur ugnen och bred försiktigt över fyllningen i ett jämnt lager
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
Jag dekorerade medkokoschips innan servering. Raw choklad och hallonkaka a la cheesecake. Mixa allt till en härlig chokladsmet och smeta ut på dadelbotten
En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon. KrämenHäll i grädde, ägg och resten av ingredienserna (förutom smöret) i en kastrull och låt krämen försiktigt koka upp på medelhög värme under omrörning
Blanda kaksmulor och smör, fördela i formarna och jämna till med en sked. Toppa med bär. Rör färskost, vaniljsocker och yoghurt smidigt, tillsätt lemon curd och rör om några varv med en sked, det får gärna vara kvar gula strimmor i blandningen
En smarrig halloncupcake med inslag av kokosoch vanilj. Kan även meddela att sista fotograferingen till boken gjordes i helgen så nu är det dags att börja redigera bilder och sätta ihop boken
The post Fryst Cheesecakesmed Hallon och Smul appeared first on VEGMAT. En klassisk sommarfavorit för många är fryst cheesecake, som är både lätt att göra och inte kräver någon ugn
Hyvla av små flisor av chokladen med en vass kniv, och lägg försiktigt på vaniljkrämen. Knaprig botten, syrlig lemon curd, färska söta hallon, vaniljkräm och choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.