Evas persikokyckling med svamp, bulgur och lingon
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter skuren svamp, till exempel trattkantareller
  • bulgurvete samt lingon
  •  
  • Tillbehör
  • 1/2 dl vete- eller majsenamjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm curry
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 krm kryddpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm vitpeppar
  • Kryddblandning
  • 4 dl grädde och/eller mjölk
  • 2 –4 vitlöksklyftor
  • 3 buljongtärningar med vitlök och örter
  • 1 burk konserverade persikor
  • 2 –3 msk smör eller matolja
  • 800 g kycklingfilé
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.