17.00 Efter
ett klassiskt parti "21" turades vi om att hitta på olika tävlingar. Alltifrån prickskytte till högsta studsen i mål, träffa stolpen, snyggaste lay
Detta är ett sååå gott godis med marshmallows - Ni MÅSTE testa. Bred ut på ett bakplåtspapper. Passar som julgodis - påskgodis - barnkalas - fredagsmys - eller en kopp kaffe
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Ettnyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop migtill att dela med mig av etttidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost ochquinoa som nästan påminner om köttfärs här. En vegetarisk gratäng med massor med smak hittarni här
Lägg upp allt på ett fat och strö över lite hackade valnötskärnor ochringla över dressingen. Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda på ett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få litevariationi matekorrhjulet
Värm sedan det under omrörningoch ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält. Den ultimatagodis-cupcaken blev denna härligavaniljcupcake med zoo-frosting
Låt spenaten tinaiett durkslag. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt. Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfilochett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Första brödet ut att testas blev ett långjäst ochknådfritt valnötsbröd. Så har det börjat ett nytt härligt år, som vi hoppas ska bjuda på mycket roligt
Alldeles färska marsipankycklingarfick följa med hem ochlikasåett gäng lika färska marsipanägg. Nu har jag ätit sötsaker för ett bra tag framöver känns det som så nu får det bli paus ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.