Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
ErikLallerstedts såser brukar jag allt som oftast ge tummen upp för. Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Skagenröran serverade jag i parmesankorgar som jag i alla fall gjorde själv. Kombinationen av krämig skagenröra och salt, knaprig parmesankorg är himmelskt god och mängden precis lagom mättande
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
) i måndags, så skagenröran han inte komma med. Vegansk skagenröra, ca 4 dl. Det här är ett recept som mycket väl skulle ha kunnat passa i min nya kokbok Jävligt God Husman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.