0,5 st
gul lök 600 g nötförs 1 st ägg 1 msk worchestersås 1 tsk salt 1 krm peppar 1 st rödlök 1 st tomat 0,25 st isbergssalladshuvud 8 skivor formfranska 3 msk smör eller margarin 8 skivor cheddarost
Dressing: 0,5 st gul lök 2 dl majonnäs 0,5 msk chilisås 2 msk bostongurka
Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt
ErikLallerstedts såser brukar jag allt som oftast ge tummen upp för. Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Erikas frukostfrallor. Nygräddade frallor till frukost är både lyxigt och gott så i lördags när jag fyllde år bakade jag dessa goda frukostfrallor till frukost
Enklare muffins får ni nog leta efter. Det är bara att slänga ner alla ingredienser i matberedaren och köra runt, klicka ut i muffinsformar och in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.