Strykan på hettan avgör du helt och hållet själv, vill du ha det lite åt det milda hållet så tar du i mindre mängd chili, gillar du (och övriga ätande) det hett så öser du på mer
Serverad medlite creme fraiche, både för att få upp fettet och lindra hettan. Jag har ju ett sockerberoende bakom mig, men jag kan klara av lite frukt i samband med mat utan att triggas
Hacka rödlöken mycket fint, halvera gurkan och skrapa ur kärnhuset med en sked. Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Sen efteråt medans jag åt denna så märkte jag att jag blandat två olika recept ur minnet. Blanda ordentligt, salta och peppra lite efter tycke och smak
Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklingen. Måste bara visa lite bakom kulisserna bilder också… Så här kan det se ut när middagen ska fotograferas först innan man får äta den
En typisk Italiensk pastarätt som är väldigt enkel men ändå ger en festkänsla, pastan ligger i en krämig sås medlite chili, champinjoner och sockerärtor
Då är det perfekt med denna Tomatsoppa med chili i, mustig, god och medlitehetta i. Garnera gärna med några basilikablad och kanske chili om du gillar hetta
Hetta upp oljan i stekpanna, fräs grönsakerna tillsammans med kycklingfärsen. Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.