Som alla andra är jag besviken på vädergudarna. Menmen, det blev ju lite ljusare i alla fall. Efter en snurrig dag på jobbet och dagis har vi landat hemma för att koppla av hela familjen
Jag gillar verkligen att använda mig av nya ingredienser i köket och idag välkomnar jag en ny vän. Tidigare trodde jag att kålrabbi och kålrot var samma sak men det var det ju verkligen inte
En söt och somrig smoothie med smak av jordgubbar, banan och mango. Toppad med vaniljkesokvarg, vit choklad-jordnötsmör, färska jordgubbar, frusna hallon, caramilised buckinis, valnötter, torkade incabär, torkade mullbär, hampafrön, linfrön, kokosflingor och bi-pollen
Fick den här rättenöppen Lasagne med spenat och mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag den till några andra vänner
Jag läser igenommenyn fullt och fast besluten att just den här gången ska jag lämna restaurangen med enliten påse som innehåller currygryta Musaman eller Jätteräkor i kokosmjölk med panengcurry
Igår fick jag besök av en härlig vän, tyvärr så träffas man inte så ofta som man skulle vilja. Dagarna, veckorna , månaderna & åren går, men när man väl träffas så är det så mysigt och trevligt
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.