Jag valde idag att göra en form av “pommes” av kålrabbin men nästa gång tänker jag experimentera och göra enkålrabbi-gratäng, det tror jag kan bli riktigt gott
Tillsätt under tidenspenaten till svamp-ochlökblandningen och stek tills den sjunkit ihop. Fick den här rättenöppen Lasagne med spenat och mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag den till några andra vänner
Första brödet ut med nya degen blev på vete- och durumvete, grundsurdeg, salt och vatten. -) . För mig finns ingen bättre avkoppling än att baka och då är en frisk, bubblig och sur grundsur ett måste
Igår fick jag besök av en härlig vän, tyvärr så träffas man inte så ofta som man skulle vilja. Dagarna, veckorna , månaderna & åren går, men när man väl träffas så är det så mysigt och trevligt
Fyllning broccoli-, kassler- och fetaostpaj. När man använder lättmjölk får man tänka på att pajen blir något rinnigare än med gräddmjölk, men får den bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Diska vispen noga för annars kanske inte äggvitorna blir fluffiga, användden torra vispen och vispa till ett hårt skum
Egentligen kunde denna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Dessutom slog det mig, att det som är en vanlig gryta för mig, kanske inte nödvändigtvis är detsamma för alla andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.