Låt kakan kallna. Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
kokosflingor till formen. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Lax med raw morots & paprikasås. Zucchinipastan gör du genom att använda en grönsakssvarv/spiralizer eller en potatisskalare för att få strimlor av det
Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt enav de gamla deltagarna i kockduellen
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med Dulce de Leche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en Dulce de Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.