Den perfekta semlan, hur svårt kan det vara. Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Just nu känner jag mig jätteledsen. Älskar ju verkligenden där avdelningen och alla som jobbar där. an" som tog mina första steg i sjuksköterskeklänningen efter examen och därför kommer denavdelningen, alla som jobbar där och hela sjukhuset alltid vara något extra för mig, mitt "hemsjukhus" lixom
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.