Varva tomat och mozzarella på pajen och toppa med strimlad basilika. Dela med dig av inlägget. Blanda snabbt samman de kalla ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), mengrönkålssalladmed rostad pumpa och slutligenbloggfavoriten, rödkålssallad med apelsin, spenat och granatäpple
Min lördagsmorgon började milt med smoothiefrukost på verandan och lite jobb direkt på det. Vid elva stack jag och tränade en snabbis - favoritpasset CXWORX
Pajskalet gjorde vi efter receptet vi brukar använda oss av, ett glutenfritt på mandelmjöl och det ligger som enbottenplatta under den läckert grönasmeten
Till servering blandad grönsallad dressad i lite citronolja och salt. pajdeg2,5 dl vetemjöl 1 krm salt 125 g smör, kylskåpskallt, i tärningar 2 msk vatten, iskallt
Vi åt vår med vitlökssås, gjord på matlagningsyoghurt och pressad vitlök, och engrönsallad. Månadens tema är pajer och av en händelse så står det en kokbok med recept på bara pajer i, helt oanvänd är den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.