Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Garnera medhallon och apelsin innan servering. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Rawmango/passionscheesecake. Raw cheesecake medhallon. Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Smoothien tillreds i tillbringare med en mixerstav. Häll på glas med fot. Häll i hallon och mangotärningarna i tillbringaren, skala och dela 3 stycken kiwifrukter och lägg i. 250 gram frysta hallon. 250 gram tärnad mango
Den blev sådär härligt krämig så den fick ätas med en sked. 3dl soyamjölk, 1 banan, 1,5dl blåbär, 1/2dl mango, 2dl hallon // Mixa ihop bananen med soyjamjöken, tillsätt de frysta bären och mixa det slätt. 1/2dl mango. 2dl hallon
Stryk eller spritsa på resten av grädden och garnera med jordgubbar och hallonen som är kvar. Sikta ner mjölblandningen i äggvispet och blanda runt med en slickepott, inte vispa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.