Har alltid i hela mitt liv varit väldigt svag för chokladbollar, allt med chokladsmak egentligen. Men nu har jag exprimenterat fram ett gudomligt gott och väldigt bra recept på ett gäng nyttiga chokladbollar
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde englutenfri variant med rismjöl
Camilla Plum är engalen dansk kock som lagar mat i tv. Man måste ha textat för att fatta något överhuvudtaget, men ofta blir det ganska roliga rätter som hon lagar
Våren är så motsträvig och jag väntar och väntar på att vårvärmen ska komma tillbaka. Och så längtar jag efter vårgrönsakerna som så sakteliga börjar komma men det är ändå så att än så länge blir det som många kanske skulle kalla vinter mat
Är man hemma med en sjuk liten tjej så har man förmånen att slippa micron. Brysselkål och rödlök fräst i olivolja och kokosolja på medeltemp, enbart kryddat med örtsalt
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.