Har ni gjort egenmajonnäs någon gång. Så det fick bli att slå en egen. Idag när jag gjorde en tonfiskröra tog min majonnäs slut och jag hade ingen ork att springa ner till affären
Då kan man alltid lätt slänga ihop sin egenmajonnäs. För ett av trixet när man gör egen majo är att alla ingredienser ska hålla samma temperatur, och det är ganska viktigt har vi märkt
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Att göra egenmajonnäs är minsann inte så krångligt som man kan tro. Är du orolig att majonnäsen är på väg att skära sig, sluta häll olja och vispa runt ordentligt så du ser att ingredienserna "går ihop"
Lite goda och nyttiga snacks är ett måste till fredagsfilmen. Satsa på bättre alternativ i skålen. Här kommer ett recept på sötpotatischips som du fixar på bokstavligt fem minuter
Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig. Degen kan göras dagen innan och sedan förvaras i kylskåp
Med en mormor född i Västerbotten med 16 syskon, en farmor från krösamosets och ostkakans Småland, och en mamma som fött en hel familj med hemlagat, så blir mat väldigt viktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.