Jag slutade äta det ungefär i samma veva som jag var stor nog för att förstå vad det innehöll. Numera är jag ännu större och förstår vad det innehåller och tycker att det inte är konstigare än att äta kött, men det har ändå inte blivit av att vi handlat hem det
Ni har nog förstått att jag älskar att baka o laga mat, nästan lika mycket som mode o inredning. För mig är det en avkoppling att stå i köket, att få ta sig an nya recept och utmaningar
Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Problemet med den typen av kök och kockar är dock att de ibland tenderar till att se vegomaten lite som platsen där de har möjlighet att exercera sitt kreativa utrymme… Det finns en stark uppfattning hos många köttkockar att vegomat måste vara någonting annorlunda än köttmaten de vanligtvis lagar
Eftersom thaimat och färsk ingefära är två favoriter här hemma, och mat som är enkelt att laga, gott att äta uppskattas, så var jag ju bara tvungen att testlaga Livsnjutarnas bidrag till Månadens middagstips
Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk. Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta
Gör glasyren genom att lägga ned chokladen och smöret och mjölken i en skål. Ställ skålen i en kastrull med sjudande vatten och rör om tills chokladen smält
Det går så klart att ta något annat kött också ifall du vill det. Lammkotletter är enkelt att göra och är väldigt goda i sig med bara lite vitlökssmör till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.