Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Det här är ett enkelt recept påkyckling i ugn som jag lärde mig av min svärmor när vi var i Irak. Kycklingen får en jättegod syrlig smak då den marineras i kryddor, yogurt och granatäpplesirap
Klappa in kryddblandningen påkycklingen. Gott är det, och kycklingen blir väldigt saftig och god. Lyft på skinnet och se till att det kommer in kryddor även där
Finhacka lök och vitlök och strimla kycklingen, skala morötterna och skär strimlor med en osthyvel. Nasi goreng är en indonesisk rätt som oftast innehåller kyckling, grönsaker och ris
Jag serverade denna goding med friterad kyckling och en härligt ugnsbakad ratatouille. grönsakerna ska inte få någon färg på toppen därför gräddar man med bakplåtspapper på
Vispa så allt blandar sig. Linda bacon runt kycklingfiléerna. Sätt ugnen på 225º. Gratinera tills kycklingen är helt genomstekt ca 30 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka
Lagat & ätit kycklingmed bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.