Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Skär kycklingen i små bitar. Bryn kycklingen i olja i en stekpanna. 500 g kycklingfilé. 1. Koka pastan. 2. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet
Det här är ett enkelt recept påkyckling i ugn som jag lärde mig av min svärmor när vi var i Irak. Kycklingen får en jättegod syrlig smak då den marineras i kryddor, yogurt och granatäpplesirap
Klappa in kryddblandningen påkycklingen. Gott är det, och kycklingen blir väldigt saftig och god. Lyft på skinnet och se till att det kommer in kryddor även där
Bred på "kryddblandningen" på filéerna. "Fransk" kryddröra3 Kycklingfiléer. Gör så härStarta ugnen på 200°. Bryn filéerna 2 minuter på var sida. Ställ in i ugnen i ca 13 minuter (beroende på hur tjocka de är). På väg in i ugnen 3 Kycklingfiléer
Värm olivolja på låg värme i en stekpanna. Färsk rosmarin – ett antal kvistar. Fräs vitlöken långsamt på låg värme i olivoljan så de bara kokas i den, utan att ta färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.