Dragonstekt kyckling- från franska kokboken
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kyckling
  • 1200-1500 gram
  • 1/2 tsk salt
  • 25 gram smör
  • 3-4 färska kvistar dragon, eller
  • 1/2 tsk torkad
  • steg 2
  • 25 gram smör
  • 1 msk olja
  • steg 3-4
  • 45 gram smör
  • 1 dl skivad lök
  • 1/2 dl skivade morötter
  • 1/2 tsk salt
  • 3-4 kvistar färsk dragon eller 1/2 tsk torkad
  • steg 5
  • 1/2 tsk salt
  •  
  • Såsen
  • 4 1/2 dl mörk kycklingbuljong
  • 1 msk majzenamjöl utrört i 2 msk Maderira eller portvin
  • 2 msk finhackad dragon eller persilja
  • 15 gram mjukt smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.