Marinadtillkycklingen. Lägg upp på serveringsfat och garnera med det gröna frånvårlöken. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vinågonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galeni det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Stek kycklingen på hög värme ilite olja runtom tillden fått lite färg. Fräs currypastan, vitlök och ingefärai några sekunder ilite olja ien tjockbottnad kastrull
Det här är en av våra favoriträtter, tomatris med kyckling. Tvätta och dela kycklingi sex delar. Enotroligtenkel rätt men med de äkta irakiska smakerna
Kyckling på fredag, det enda jag vill ha. Ge mig då kyckling, det gillar jag mest. Denna rätt har visatsig vara enriktigklassiker trots att vi hörde talas om den bara för någon vecka sedan
Bena ur engrilladkyckling och dela allt imindrebitar som lägges ut över riset. På begäran från grabbarna fixade jag tilldennahärligaklassikertill fredagsmyset
se har problem med att många recept försvunnit , inte bara frånmin blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.