Kyckling kung pao – en klassiker från sichuanköket i Kina
Karins Spis
Karins Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gr kycklingfilé
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 msk riven ingefära
  • 1,5 tsk chiliflakes
  • 1 tsk mortlad sichuanpeppar
  • 1 zucchini
  • 2 morötter
  • 6 salladslökar
  • 1,5 dl jordnötter
  • 1,5 msk japansk soja
  • 1,5 msk balsamvinäger
  • 1,5 tsk maizena
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk japansk soja
  • 2 tsk sesamolja
  • 1,5 msk strösocker
  • 1,5 tsk maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.