1 kg
kycklinglårfilé 8 tomater salt peppar 100 g oliver 4 knipplökar 2 citroner (saften av den ena, skalet från båda) 3 kvistar rosmarin 1 dl olivolja 200 g fetaost
Vänd i spenaten och servera i djupa tallrikarihopmedkycklingen överst. Salta och peppra kycklingen. Dela varje kycklingfiléi tre långa ”strimlor” på längden
Riv skalet från båda citronerna samt saften från en citrontillblandningen. När kycklingen är helt klar, ta ut den ur ugnen och toppa medfeta ost och servera med cous cous
Många kramar frånBirgitta. Kycklingmedcitronocholiver, smakligmåltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kycklingochcitron, oliverochvitlök det känns Grekiskt
Strimlakycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade medlite tomater och färsk basilika
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarnailite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Tänkte att jag delar medmig av två av våra favoritreceptfråntidigare kassar. Häll av pastan och blanda den medkycklingfräset, lägg på serveringsfatoch toppa med mozzarella och oreganoblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.