Dolmades- Vindolmar
Tessansmat
Tessansmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 stycken
  • Ingredienser
  • 55 g färska vinblad, eller 225 g konserverade
  • 4 msk kallpressad olivolja
  • 4,5 dl hett vatten
  •  
  • Fyllning
  • 2 st citron, silad saft från
  • 1,5 dl långkornigt ris, sköljt
  • 2 st stora gula lökar, finhackade
  • 5 st salladslökar, tunt skivad
  • 4 msk färsk dill, finskuren
  • 2 msk färsk mynta, finhackad
  • 2 msk färsk slätbladig persilja, finhackad
  • 5 msk olivolja, kallpressad
  • havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.