I år känns det som att jag har hunnit lära mej ännu mer så hittills går det bra. Banan,gurka och afrikansk avokado känns helt ok till lunch och på kvällen blir det riktig middag och jag har ju såklart mina kosttillskott med mej oxå
Det straffar sig direkt när jag inte har "en plan" för veckans mat när den drar igång. Då blir det lite som det blir från dag till dag och jag får gnugga receptknölarna många gånger om i stället för att ha en matsedel så att jag kan handla allt jag behöver på en gång och slippa ett antal turer till matbutiken
Det här receptet är väl svenskt får man säga och är inspirerat från ovan nämnde grupp. Jag fick en massa tips när jag i den gruppen efterlyste hur man kan laga till brysselkål så att det smakar GOTT
En liten rolig detalj är att receptet dessutom verkar smått smittsamt. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.